Idrizi në “Real Story”: Çështja Çame pa folklorizma, por me zgjidhje reale

Kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, i ftuar në emisionin “Real Story” në “News 24” deklaroi se marrëveshja e PDIU-së me z. Basha parasheh hyrjen në një rrugë reale për zgjidhjen e Çështjes Çame dhe nuk bazohet mbi folklorizëm.