Fier, Nustret Avdullai: Faktori politik çam në Parlamentin e ardhshëm

“Ky Parlament do të mbahet mend për shumëçka. Të gjithë përmendin kriminalizimin, kalimine ligjeve klienteliste, sigurisht edhe të qenurit në gjysmën e mandatit të tij, një parlament njëpartiak. Por askush, ose pak kush, e përmend faktin që në këtë legjislaturë nuk kishte asnjëpërfaqësues të komunitetit Çam. Pra, Parlamentit i mungonte faktori politik çam. Dhe nëse kanjë çështje që na bashkon të gjithëbve, është çështja kombëtare, padyshim edhe çështja Çame.Unë jam çam i Fierit. Kaq krenar jam që jam çam, por kaq krenar jam që jam edhe fierak.Mbiemri im është Avdullai, është mbiemri i katragjyshit tim i lindur dhe i rritur në Çamëri”.