Fier, Alket Veliu: Çështja Çame, pjesë e programit të qeverisë së re

“Ne si Çamë kemi një kauzë shumë të madhe. I jemibashkëngjitur aleancës së re, Aleancës për Ndryshim pikërisht për çështjen Çame. Çështja Çame do të jetë pjesë e programit të qeverisë së ardhshme dhe kjo na bën optimistë përzgjidhjen e çështjes tonë.Le të shohim pandeminë si e menaxhoi Edi Rama, një nga menaxhimet më të këqija të paktën në rajon,por edhe në Europë. Është duke lozur me vaksinat, ka bërë investimet më të vogla në rajon.Shqipëria ka dyfishin e buxhetit të Kosovës, ndërkohë që ka dhënë 3 herë më pak se Kosova për pandeminë”.