Shpëtim Idrizi në ABC News Albania

Kreu i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, ishte i ftuar në emsionin “Log” të gazetarit Endri Xhafo. Ai foli për marrëveshjen me Partinë Demokratike, e cila si pikë më të rëndësishme të sajën ka Çështjen Çame, si betejë e të gjithë shqiptarëve. Z. Idrizi u ndal edhe në situatën e rëndë ekonomike në vend. Ai u shpreh se zhvillimi i vendit kalon nga bashkëpunimi ekonomik i shqiptarëve në rajon dhe nga prodhimi dhe mbrojtja e produkteve vendase.

Bisedën e plotë mund ta ndiqni duke klikua rlidhjen e mëposhtme!

https://www.facebook.com/pdiu.al/videos/442164623531923/