PDIU takim me banorë të njësisë nr.9 në Tiranë

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim me banorë të njësisë nr.9 në Tiranë. Në këtë takim merrte pjesë kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, deputetja Mesila Doda, si dhe kandidatët për deputet në qarkun e Tiranës, Marin Rami e Arjan Hamiti. Shpëtim Idrizi u shpreh se të gjithë shqiptarët duhet ta refuzojnë

PDIU takim madhështor në Rrogozhinë, Idrizi: PDIU po rritet përditë, pasi i sheh të gjithë shqiptarët bashkë

  “A e patë, në sheshin “Skënderbej” u vendosën gurë nga trevat shqiptare. Patëm fatin dhe mirësinë që të vendosim edhe një pllakë nga Çamëria dhe u shqetësua ambasadorja greke pse ne dhe të gjithë shqiptarët duam drejtësinë për çështjen çame.” Kështu u shpreh kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, gjatë një takimi në Rrogozhinë për

PDIU takim me banorë të Njësisë nr.8

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim me banorë të Njësisë nr.8 në Tiranë. Në këtë takim ishte e pranishme deputetja Mesila Doda, kandidatët e PDIU-së për deputet në qarkun e Tiranës, Marin Rami, Arjan Hamiti dhe Alfred Deshati. Para banorëve të Njësisë nr.8 znj.Doda u shpreh se punësimi dhe ekonomia janë

PDIU takim madhështor në Fier, Idrizi: Ejani të bëhemi bashkë ta ndryshojmë skenën politike shqiptare

  PDIU takim madhështor në Fier për zgjedhjet e 25 qershorit, Idrizi: Ejani të bëhemi bashkë ta ndryshojmë skenën politike shqiptare   Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim madhështor në qytetin e Fierit për zgjedhjet e 25 qershorit. Në këtë takim ishte i pranishëm kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, kryesuesi i listës për deputet

PDIU prezanton programin elektoral, Idrizi: Vizioni i programit të PDIU-së është kombëtarist, ku prevalon interesi qytetar

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka prezantuar programin elektoral, ku në fokus të tij janë çështja kombëtare, çështja e shqiptarëve të Çamërisë, zhvillimi ekonomik i vendit dhe punësimi. Në prezantimin e programit, kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, u shpreh se vizioni i programit të PDIU-së është interesi i qytetarëve shqiptarë. “Vizioni i programit të

PDIU takim në Njësinë nr.4, Doda: Kanë frikën e PDIU-së dhe rritjes progresive gjeometrike, që ne kemi pasur përgjatë kësaj kohe

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim me banorë të Njësisë nr.4 në Tiranë. Në  këtë takim merrte pjesë deputetja Mesila Doda dhe kandidatët e PDIU-së në qarkun e Tiranës, Marin Rami dhe Alfred Deshati. Deputetja Mesila Doda u shpreh se PDIU do të ketë grupin e saj parlamentar. Sipas znj.Doda sondazhet e fundit

PDIU takim me banorë të Njësisë 7 dhe 11 në Tiranë

Shqipëria ka nevojë për një Autoritet Kombëtar të Solidaritetit në mënyrë që të gjithë organizatat që ofrojnë ndihmë, apo edhe qytetarët që duan të kontribuojnë, të ndihmojnë ata që janë më të varfër. Kështu u shpreh kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, gjatë një takimi me banorë të Njësisë 7 dhe 11 në Tiranë. Në këtë