PDIU takim në Lezhë, Idrizi: Një problem shumë i madh është punësimi i të rinjve, pasi partitë politike nuk kanë program

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim në Lezhë për zgjedhjet e 25 qershorit. Në këtë takim ishte i pranishëm kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, si dhe kryesuesi i listës për deputet në qarkun e Shkodrës, Zef Doçi. Kryetari i PDIU-së tha se problem në Shqipëri mbetet punësimi i të rinjëve, pasi

PDIU takim me të rinjtë, Idrizi: Fuqia e rinisë për të na tejkaluar ne dhe të parët tanë, është shpresa më e madhe dhe e vetmja siguri e garanci që ne kemi

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim me të rinjtë në Sheshin “Nënë Tereza” në Tiranë. Në këtë takim ishte i pranishëm kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi dhe deputetja Mesila Doda. Kryetari i PDIU-së u shpreh se të rinjtë janë shpresa për ta çuar Shqipërinë në Europë. “Unë mendoj që të rinjtë duhet

Shpëtim Idrizi: PDIU do të jetë surpriza e zgjedhjeve në 25 qershor

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim në Shkodër për zgjedhjet e 25 qershorit. Në këtë takim ishte i pranishëm kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, si dhe kryesuesi i listës për deputet në qarkun e Shkdrës, Sait Fishta. Z.Idrizi u shpreh se PDIU do të jetë surpriza e zgjedhjeve në 25 qershor

Shpëtim Idrizi: Uragani i fitores së PDIU-së, nis nga Tirana

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim madhështor me anëtarë dhe përkrahës të qytetit të Tiranës, në Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”. Në këtë takim mori pjesë kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi si dhe kandidatët për deputet të qarkut të Tiranës.  Shpëtim Idrizi u shpreh se uragani i fitores do të nisë

PDIU takim me banorë të Njësisë nr.3 në Tiranë, Idrizi: Të mbështetet biznesi që të rritet punësimi dhe zhvillimi ekonomik

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim me banorë të njësisë nr.3 në Tiranë, për zgjedhjet e 25 qershorit. Në këtë takim ishte i pranishëm kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi, si dhe kandidatët për deputet në qarkun e Tiranës, Arjan Hamiti e Alfred Deshati. Z.Idrizi u shpreh se duhet të mbështetet biznesi,

PDIU takim në Vlorë për zgjedhjet e 25 qershorit, Shpëtim Idrizi: Të gjithë politikanëve u kam mësuar historinë e Çamërisë

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar një takim madhështor në Vlorë, për zgjedhjet e 25 qershorit. Në këtë takim mori pjesë kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi dhe kandidatët për deputet në qarkun e Vlorës Tahiri Muhedini e Arjol Shero. Z.Idrizi u shpreh se i ka mësuar historinë e Çamërisë politikanëve shqiptarë. “Më është

PDIU takim në Sarandë, Konispol dhe Delvinë, Idrizi: Në 4 vitet e ardhshme, ne jo vetëm do të flasim për Çamërinë, por do ta zgjidhim juridikisht këtë çështje

      Në 4 vitet e ardhshme ne jo vetëm do të flasim për Çamërinë, por do ta zgjidhim juridikisht, do të detyrojmë qeverinë shqiptare që ti hapë rrugën e zgjidhjes përfundimtare, çështjes së shqiptarëve të Çamërisë. Kështu u shpreh kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, gjatë takimeve me qytetarët në Sarandë, Konispol dhe në

PDIU takim në Korçë dhe Devoll, Idrizi: Ne kemi propozuar një ministri për Emigracionin ose një ministri të Diasporës

  Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet ka zhvilluar takime për zgjedhjet e 25 qershorit në qytetin e Korçës dhe në Devoll. Nga Korça, kryetari i PDIU-së Shpëtim Idrizi, u shpreh se 35% e shqiptarëve jetojnë jashtë vendit, prandaj është e nevojshme Ministria e Diasporës ose Ministria e Emigracionit. “35% e shqiptarëve janë jashtë Shqipërisë. Ata