MISIONI YNË

Ne jemi partia e kauzave kombëtare, e çështjes çame, e bashkimit kombëtar, e mbrojtjes së diasporës, e përfshirjes së atdhetarisë në menaxhimin e vendit. Atdheu është kryefjala që duhet të na udhëheqë.

ZGJEDHJET E ARDHSHME

Zgjedhja e strukturave drejtuese të PDIU, sipas parimit një anëtar, një votë

Programi

Bilanci

Përfaqësimi

Bashkitë

Unë e dua Shqipërinë

 TË BASHKUAR

Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet është partia e vetme kombëtare shqiptare, e cila në fokus të programit të vetë ka çështjen kombëtare e në veçanti çështjen çame

ANËTARËSOHU

0

FACEBOOK

0

YOUTUBE

0
Të RejatKreu